Assemblage Monteur met Lean Manufacturing instelling

Assemblage Monteur met Lean Manufacturing instelling

Apply for this job
Job area
Location
Veghel, Netherlands.
Contract type
Full time
Apply for this job

Vind jij het een uitdaging om van specificaties, tekeningen en instructies tot een compleet mechatronisch eindproduct op te bouwen? Stimuleer jij jezelf en collega’s om elke dag het beste resultaat te bereiken en draag je ideeën aan ter verbetering? Dan zijn wij opzoek naar jou!

Wij bieden je de mogelijkheid om:

 • Samen met collega’s te werken aan het assembleren van Vanderlande specials;

 • Te werken in een machinebouw omgeving met veel verschillen producten in lage volumes;

 • Te ontwikkelen op zowel technisch als persoonlijk vlak;

 • Invloed uit te oefenen op onze werkwijzen. Weet jij het beter? Dan horen wij dat graag!;

 • Werkzaam te zijn in een internationale organisatie in een prachtige werkomgeving.

Jouw verantwoordelijkheden

De afdeling Manufacturing Assembly is een onderdeel van de fabriek en richt zich op het assembleren van systemen voor de projecten van Vanderlande wereldwijd. Door de groei zijn wij opzoek naar diverse assemblage monteurs, zowel beginnend als ervaren. Je stelt zelfstandig machines samen en bouwt deze op vanaf specificatie, werkkaart, tekening en instructie. Je bereidt de werkzaamheden voor door de onderdelen te verzamelen. Stapsgewijs en volgens gestandaardiseerde werkwijzen ga je vervolgens aan de slag met het in elkaar zetten van het eindproduct. Tijdens het werk verlies je de kwaliteit en de doorlooptijd van het eindproduct niet uit het oog.

Voor de uitvoering van de assemblage werkzaamheden zijn zorgvuldigheid en nauwkeurigheid belangrijk. Je bent resultaatgericht en je neemt initiatief om problemen op te pakken. Dagelijks rapporteer je de voortgang van je werkzaamheden en ga je de uitdaging aan om samen met je afdeling de gemaakte planning te realiseren. De werkzaamheden zijn in dagdienst. Je wordt uitgedaagd om deel te nemen aan het oplossen van verbeterpunten vanuit zowel de dagelijkse werkzaamheden als LEAN-projecten.

Nieuwsgierig? De Assemblage Monteur in deze video vertelt je alles over de functie:

https://www.youtube.com/watch?v=Q18QSnsYfpM

Jouw kwalificaties en vaardigheden

 • Je hebt kennis op MBO niveau 2-3-4;

 • Bij voorkeur enkele jaren relevante werkervaring;

 • Je hebt basiskennis van mechatronica;

 • Je bent in staat nauwkeurig en zelfstandig te werken;

 • Je bent resultaatgericht en hebt een proactieve werkhouding;

 • Je denkt in mogelijkheden en niet in problemen;

 • Je draagt bij aan het verbeteren van dagelijkse processen en neemt initiatief.

Ons bedrijf

Vanderlande is wereldmarktleider in toekomstbestendige logistieke procesautomatisering op luchthavens – van London Heathrow tot Singapore Changi – en voor pakketdiensten, met grote spelers als UPS en FedEx. Daarnaast zijn we een toonaangevende leverancier van deze procesautomatisering voor distributiecentra, zoals bijvoorbeeld Amazon en Walmart, waarin innovatieve systemen, intelligente software en life-cycle services naadloos zijn geïntegreerd.

Ben je op zoek naar een functie met veel verantwoordelijkheden en wil je het verschil kunnen maken in leveringen die voor klanten, passagiers en bedrijven erg belangrijk zijn, dan is Vanderlande het bedrijf voor jou. Als onderdeel van ons netwerk en onze unieke cultuur van vrijheid en flexibiliteit, kom je in contact met onze toegewijde mensen, bouw je sterke relaties op en ga je de uitdaging aan met onze toonaangevende projecten.

Je krijgt de kans om te groeien, verantwoordelijkheid te nemen en met je avontuurlijke instelling elke dag tot een succes te maken. Ambities voor persoonlijke ontwikkeling kun je tevens waarmaken via onze Academy.

Vanderlande geeft je de benodigde kennis, tools en ondersteuning zodat we samen het vertrouwen en de mogelijkheden hebben om de verwachtingen van onze klanten in meer dan 100 landen te overtreffen.

Je bent enthousiast en gemotiveerd om onze gezamenlijke doelen te bereiken. Als integraal lid van ons team, zul je in een positieve omgeving proactief werken aan tastbare, hypermoderne producten en de concurrentiepositie van onze prominente klanten helpen te verbeteren.

Wij bieden

In deze uitdagende positie heb je de mogelijkheid een significante bijdrage te leveren aan toonaangevende projecten en samen te werken met onze meest toegewijde collegae en klanten. We bieden je een positie binnen een informele, internationale en professionele werkomgeving, met oog voor persoonlijke ontwikkeling. Door onderdeel te worden van onze winstgevende en groeiende organisatie, kun je werken aan je doelstellingen en je focussen op je toekomst.

Naast ons vaste salaris, bieden we onderstaande secundaire arbeidsvoorwaarden:

 • 40 vakantiedagen (20 wettelijke verplichte dagen plus budget ter waarde van 20 dagen)

 • Tegemoetkoming woon-werkverkeer, 100% vergoeding bij reizen per openbaar vervoer

 • Collectieve pensioenregeling en korting op je zorgverzekering

 • On-site gezondheidscentrum, met een sportschool, fysiotherapie en ergotherapie

 • Vanderlande Academy en trainingsfaciliteiten om je vaardigheden te ontwikkelen en verbeteren

 • Diverse Vanderlande Netwerk communities en initiatieven

 • En een fantastisch restaurant en een koffiebar met barista

Jouw sollicitatie

Herken jij jezelf in dit uitdagende profiel? Solliciteer dan nu door het sollicitatieformulier in te vullen en je CV en motivatiebrief te uploaden. Voor meer informatie betreffende deze positie, neem je contact op met Tjalling Kraak, Senior Recruiter op +31 413 49 30 24.

#LI-TK1

More Manufacturing jobs

Mechanic on site installations

Schiphol, Netherlands
Veghel, Netherlands

Your function As a site installer within the site management department you will work on Vanderlande sites where our systems...

View this job

Monteur Nieuwbouw Installaties

Schiphol, Netherlands
Veghel, Netherlands

Jouw afdeling De Vanderlande site management afdeling Veghel bestaat uit een team van site supervisors en site managers (70 man)...

View this job

Monteur / Montagemedewerker Mechanisch MBO

Schiphol, Netherlands
Veghel, Netherlands

Wil jij sleutelen aan systemen op de meest gave werkplek in Nederland? Ben jij handig met gereedschap en zou je...

View this job

Zager / Metaalbewerker

Veghel, Netherlands

Wil jij graag een belangrijke bijdrage leveren aan een team van gemotiveerde vak kanjers die samen werken aan prachtige projecten...

View this job

Constructie bankwerker

Veghel, Netherlands

Wil jij graag een belangrijke bijdrage leveren aan een team van gemotiveerde vak kanjers die samen werken aan prachtige projecten...

View this job

Logistiek Medewerker Manufacturing

Veghel, Netherlands

Wil jij graag een belangrijke bijdrage leveren aan een team van gemotiveerde vak kanjers die samen werken aan prachtige projecten...

View this job