Groupleader Parts Production

Groupleader Parts Production

Apply for this job
Location
Veghel, Netherlands.
Contract type
Full time
Apply for this job

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging waar je de ruimte krijgt om je ideeën om te zetten in realistische projecten? En ben jij een Groupleader met 5 tot 10 jaar werkervaring in een metaalverwerkende – of maakindustrie omgeving?

Met jouw passie voor Lean Manufacturing speel je bij Vanderlande een kritische rol in het succes! Ga met jouw team aan de slag in een pragmatische, dynamische en ambitieuze omgeving op basis van een ‘high mix, low volume’ productie.

 Wat ga je doen?

Als Groupleader Parts Production ben je eindverantwoordelijk voor de gehele onderdelenproductie (50 FTE) in onze Manufacturing organisatie (Laser/Cutting, Bending, Welding , Machining en Coating). Hierbij geef je direct leiding aan een team van 3 Supervisors (1 dagdienst en 2 in 2-ploegendienst), die verantwoordelijk zijn voor de dagelijkse operatie.

Je coacht, ontwikkelt en motiveert je team met het realiseren van de geplande workload. Je ondersteunt en faciliteert hierbij op het gebied van Safety, Quality, Delivery Performance, Cost en Continuous Improvement.

Verantwoordelijkheden

Je bent lid van het Manufacturing Management Team en rapporteert aan de Manufacturing Manager. Door jouw rol in het MT ben je mede verantwoordelijk voor het realiseren van de Manufacturing strategie. Je bedenkt, leidt en voert projecten uit waarmee je bouwt aan onze fabriek van de toekomst! Daarnaast richt de gehele afdeling zich op het dagelijks verbeteren van veiligheid, kwaliteit en levertijd.

Vanuit het streven naar World Class Manufacturing en Continuous Improvement vertaal je jouw ervaringen op het gebied van de Lean principes naar een daadwerkelijke uitvoering in de praktijk. Jouw ideeën kunnen hier tot uitvoering komen! Je pakt dit proactief en resultaatgericht op en werkt hierin nauw samen met de Groupleaders van andere afdelingen binnen én buiten de Manufacturing organisatie.

Wat vragen we van je?

Om deze uitdagende rol goed uit te kunnen voeren heb je minimaal een afgeronde HBO opleiding, richting (technische) bedrijfskunde, werktuigbouwkunde of vergelijkbaar, aangevuld met enkele jaren werkervaring in een productieomgeving waarvan ten minste 5 jaar als leidinggevende. Ervaring met maakindustrie is een grote pré.

Verder verwachten we dat je:

 • Aantoonbare relevante ervaring in verbetertrajecten (WCM, Lean, TPS, …) hebt;
 • Een team kunt leiden en motiveren;
 • Communicatief sterk bent en goede beheersing van Nederlandse en Engelse taal bezit;
 • Beslissingen durft te nemen, ook onder druk, en gewend aan deadlines bent;
 • Analytisch en procesmatig sterk bent.

Over het team

Onze fabriek in Veghel kenmerkt zich door een grote flexibiliteit ten aanzien van bijvoorbeeld doorlooptijd, seriegrootte en de productie van speciale equipment. Daarnaast zijn we een partner voor onze R&D-afdeling en denken we graag mee bij de ontwikkeling van nieuwe producten. In de dagelijkse operatie continu de afgesproken output behaald en worden de teams uitgedaagd om optimaal rendement uit zichzelf en omringende processen te behalen.

De Manufacturing organisatie bestaat uit een deel Parts Production en een deel Assembly van waaruit onze producten worden aangeleverd aan het Supply Chain Centre Europe voor de wereldwijde projecten van Vanderlande.

Parts Production bestaat uit de afdelingen Laser/Cutting, Bending, Machining, Welding en Coating. In deze processen worden componenten geproduceerd die bij Assembly worden samengebouwd tot (sub)systemen voor de projecten van Vanderlande wereldwijd.

Vanderlande is wereldmarktleider in toekomstbestendige logistieke procesautomatisering op luchthavens en voor pakketdiensten. Daarnaast zijn we een toonaangevende leverancier van deze procesautomatisering voor distributiecentra, waarin innovatieve systemen, intelligente software en life-cycle services naadloos zijn geïntegreerd.

Bij Vanderlande kun je je carrière ontwikkelen, je ambities waarmaken, nieuwe hoogten bereiken en genieten van persoonlijke groei en prestaties.

Ons aanbod

In de uitdagende en verantwoordelijke functie van Groupleader Parts Production krijg je de kans om een belangrijke bijdrage te leveren aan toonaangevende projecten en ben je verbonden met onze toegewijde mensen en klanten. Wij bieden een functie in een informele, internationale en professionele werkomgeving met veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Door bij ons winstgevende en groeiende bedrijf te komen werken kun je je doelen bereiken en je richten op je toekomst. ​
 

Deze functie biedt een competitieve salarisrange tussen € 4.500,–tot € 5.500,– bruto per maand (exclusief 8% vakantiegeld). Bij het overtreffen van de prestatieverwachtingen heb je zelfs de mogelijkheid om buiten deze schaal te groeien.  

Bovenop je salaris ontvang je de volgende secundaire arbeidsvoorwaarden: ​
 

 • 40 vakantiedagen (20 wettelijke dagen en een flexibel budget waar je nog eens 20 dagen mee kunt kopen) ​
 • Een Health & Wellbeing budget ter waarde van €300,- per kalenderjaar.
 • Reiskostenvergoeding, inclusief volledige vergoeding van reizen met het openbaar Vervoer. ​
 • Pensioenregeling en korting op een aanvullende ziektekostenverzekering. ​
 • Health center op locatie met een sportschool, fysiotherapie en ergotherapie. ​
 • Vanderlande Academy en trainingsfaciliteiten om je vaardigheden te verbeteren.​
 • Mogelijkheid tot deelname aan verschillende Vanderlande communities en netwerken.​
 • En een bedrijfsrestaurant en koffiebar met barista. ​

Jouw sollicitatie

Heb je interesse in de de functie Groupleader Parts Production? Solliciteer dan nu!

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Charlotte Rooseboom, Recruiter, telefoonnummer 0413-49 43 22.

Diversity & Inclusion

Vanderlande is een werkgever die gelijke kansen biedt en beschouwt kandidaten voor alle functies zonder rekening te houden met ras, religie, huidskleur, nationale afkomst, geslacht, seksuele geaardheid, leeftijd, burgerlijke staat of handicapstatus.

More Management jobs

FSE Teamleader

Veghel, Netherlands

Do you have a pro-active ‘getting things done’ and hands-on mentality, and are you the experienced Teamleader we are looking...

View this job

FSE Teamleader

Veghel, Netherlands

Do you have a pro-active ‘getting things done’ and hands-on mentality, and are you the experienced Teamleader we are looking...

View this job