Office Manager

Office Manager

Apply for this job
Job area Corporate functions Location Veghel, Netherlands. Contract type Part time
Apply for this job

Heb je aan een half woord genoeg, ben je service minded, sterk in het proactief ontzorgen en het stellen van de juiste prioriteiten? Ben jij toe aan een volgende uitdaging binnen een ambitieuze organisatie, een omgeving waar altijd wordt gedacht in kansen en mogelijkheden? De Office Manager werkt als managementassistent voor het management van de afdeling Business Strategy Performance and Transformation (BSPT) in de Business Unit Warehouse Solutions.

Jouw functie

De afdeling BSPT omvat de volgende workstreams: strategy, market and segment development, service strategy, product management, sustainability and innovation, transformatie en programma-management, communicatie en klantonderzoek.

Als Office Manager werk je in een zeer dynamische en pragmatische omgeving in een succesvol bedrijf met een open en informele bedrijfscultuur. Je bent nauw betrokken bij hetgeen zich afspeelt binnen de organisatie in het algemeen. Je hebt enige affiniteit met de onderwerpen/processen binnen de verschillende workstreams. Belangrijk is de verbinding met de gehele organisatie. Flexibiliteit, zelfstandigheid, zorgvuldigheid, vertrouwen en integriteit zijn hierbij essentieel. Jij vult dit in door te weten wat de prioriteiten zijn, vooruit te denken, flexibel inspelen op de omstandigheden, goede contacten in het netwerk van Vanderlande en van de managementassistenten. Hoewel de nadruk van deze positie op het ondersteunen van het management ligt, voert de Office Manager diverse taken ook voor de afdeling breed uit.

Belangrijkste verantwoordelijkheden:

 • Aanspreekpunt voor de afdeling Business Strategy, Performance and Transformation

 • Ondersteuning van de managers bij agenda management en prioriteiten handling, reizen, vergaderingen, etc.

 • Ondersteuning bij organiseren van meetings,  geven van presentaties, documentenbeheer, etc.. 

 • Aanvragen en verwerken van facturen

 • Correspondentie

 • Support bij indiensttreding van nieuwe collega’s

 • Overige administratieve werkzaamheden, op diverse gebieden inclusief HR, Company Cost etc..

Jouw profiel

Onze nieuwe collega is een professionele, doortastende, integere en moderne professional met een flexibele en no-nonsense instelling. Je hebt een stevige persoonlijkheid die weet wat het inhoudt om structuur aan te brengen in de dagelijkse gang van zaken. Je neemt werk en details uit handen, denkt mee en vooruit en kunt goed prioriteiten stellen en herzien. Je spreekt, schrijft en begrijpt het Engelse vakjargon welke binnen de afdeling behoort. Collegiaal, betrokken, een harde werker zijn termen die op jouw lijf zijn geschreven daarnaast beschik je over organisatietalent en affiniteit met het werken in netwerk van managementassistenten. Je bent geïnteresseerd in – en hebt gevoel voor – de zaken waar Vanderlande zich mee bezighoudt.

 • HBO werk -en denkniveau in een relevante opleiding

 • Je hebt minimaal 3 jaar recente werkervaring op het gevraagde niveau (ondersteuning van hoger management in een internationaal opererende multinational)

 • Je bent accuraat en stressbestendig; je weet het overzicht te behouden en kunt snel schakelen

 • Je hebt ervaring met Office tools en informatiesystemen (zoals Sharepoint, Word, Excel, Powerpoint en Outlook en web omgevingen), of je wil jer er in verdiepen

 • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden in zowel de Engelse als de Nederlandse taal

 • Je bent beschikbaar voor 32 tot 40 uur per week

 • Door de vele internationale contacten over de wereld is culture affiniteit een belangrijk element

Jouw sollicitatie

Ben je geïnteresseerd in deze uitdaging? Dan zouden we je jouw sollicitatie graag ontvangen inclusief CV en motivatiebrief.

Neem voor meer informatie contact op met Mirre Sengers (Senior Recruiter) via mirre.sengers@vanderlande.com