Planner Onderhoud/ Maintenance Planner

Planner Onderhoud/ Maintenance Planner

Apply for this job
Location
Zaandam, Netherlands.
Contract type
Full time
Apply for this job

Zorg jij ervoor dat de planning tip-top op orde is? Houd jij van organiseren en laat je graag alles op rolletjes verlopen? Zoek jij een leuke en uitdagende functie in een innovatieve en dynamische omgeving? Al met al, wil jij een belangrijke bijdrage leveren aan het onderhoud van DC Zaandam? 

Wij zoeken betrokken, toegewijde collega's!

Wat ga je doen?

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het plannen, coördineren en 

voorbereiden , en opvolgen van het onderhoud in het distributiecentrum van Albert Heijn. Jij hebt een centrale rol in de dagdagelijkse operatie waarin je prestatie van het systeem continu in de gaten houdt. Je neemt zowel de verantwoordelijkheid voor interne als externe klantincidenten in deze positie.

Verantwoordelijkheden

Als Planner Onderhoud zorg jij voor de planning waarbij tijd, bezetting en efficiëntie cruciaal zijn. Dit draagt in zijn geheel bij aan het verbeteren van onze operatie waarbij kwaliteit van onze dienst en klantvriendelijkheid voorop staan. Verdere taken zijn:

 • De spin in het web van onze 24/7 onderhoudsorganisatie en overziet geplande en ongeplande onderhoudswerkzaamheden. Dit doe je met jouw lokale netwerk, met zowel collega’s als 
 • klant (AH DC), met als doel het onderhoud zo soepel en efficiënt mogelijk te laten verlopen. 
 • Je initieert, plant, coördineert, registreert en rapporteert het onderhoud van A-Z. 
 • Dit alles doe je binnen het kader van de lokale wet- en regelgeving, waarbij je in nauw contact met de klant zorgt voor de nodige vergunningen en toegangspassen. 
 • In nauwe samenwerking met de verschillende teams zorg jij voor het beheer en opvolging van technische incidenten. 
 • Je bent het aanspreekpunt van Vanderlande voor onderaannemers binnen Europa.

Wie zoeken wij? 

Wij zoeken een betrokken, sympathieke collega. Die het volgende meebrengt:

 • Werkervaring op het gebied van planning (mag vanuit de logistiek, zorg, productie zijn);
 • Je bent eerlijk en betrokkken en hebt een doel voor ogen;
 • Je hebt oog voor detail en streeft naar perfectie;
 • Je bent gericht op samenwerken en je hebt oog voor structuur en processen;
 • Je bent communicatief vaardig in Nederlands zowel mondeling als schriftelijk. Enige kennis van Engels is een pré;
 • Ervaring met ERP pakketten zoals SAP, Oracle JDE is een voordeel;
 • Samenwerking vind jij belangrijk en je bent dan ook echt een teamspeler;
 • Je bent ambitieus en gedreven en hebt graag de touwtjes in handen. 

Over het Team

Begin 2017 is Vanderlande gestart met een uniek project in Nederland, een volledig geautomatiseerd distributiecentrum voor Albert Heijn in Zaandam. Het systeem bestaat uit verschillende soorten robots en geautomatiseerde kranen voor het tijdelijke opslaan van producten. Vanderlande en Albert Heijn hebben hetzelfde doel: het tijdig en compleet uitleveren van alle winkelbestellingen op de meest veilige en efficiënte manier. 

Dit nieuwe compleet gemechaniseerde distributiecentrum is het DC van de toekomst. Het distributiecentrum in Zaandam heeft een oppervlakte van 48.000m2 en per dag zijn er 1800 vrachtwagens die af en aan rijden om ruim 330 Albert Heijn winkels te bevoorraden. Het nieuwe distributiecentrum straalt een en al techniek uit! Het nieuwe DC van Albert Heijn is bijna operationeel. Wij zijn nog op zoek naar een paar nieuwe collega’s die het Serviceteam van Vanderlande komen versterken. 

Vanderlande is wereldmarktleider in toekomstbestendige logistieke procesautomatisering op luchthavens en voor pakketdiensten. Daarnaast zijn we een toonaangevende leverancier van deze procesautomatisering voor distributiecentra, waarin innovatieve systemen, intelligente software en life-cycle services naadloos zijn geïntegreerd. 

 

Bij Vanderlande kun je je carrière ontwikkelen, je ambities waarmaken, nieuwe hoogten bereiken en genieten van persoonlijke groei en prestaties. 

Ons Aanbod

In de uitdagende en verantwoordelijke functie van planner onderhoud/ Maintenance Planner krijg je de kans om een belangrijke bijdrage te leveren aan het distributiecentrum in Zaandam. Wij bieden een functie die zowel parttime (vanaf 24 uur) of fultime ingevuld kan worden. Je wordt onderdeel van een informele, internationale en professionele werkomgeving met veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Door bij ons winstgevende en groeiende bedrijf te komen werken kun je je doelen bereiken en je richten op je toekomst. ​ 
 

Deze functie biedt een competitieve salarisrange van € 3100,- tot € 4000,- bruto per maand. Bij het overtreffen van de prestatieverwachtingen heb je zelfs de mogelijkheid om buiten deze schaal te groeien.    

 

Bovenop je salaris ontvang je de volgende secundaire arbeidsvoorwaarden: ​ 
 

 • 40 vakantiedagen (20 wettelijke dagen en een flexibel budget waar je nog eens 20 dagen mee kunt kopen) ​ 
 • Flexibele werktijden.​ 
 • Optie om 20% tot 40% thuis te werken
 • Reiskostenvergoeding, inclusief volledige vergoeding van reizen met het openbaar Vervoer. ​ 
 • Thuiswerkvergoeding​ 
 • Pensioenregeling en korting op een aanvullende ziektekostenverzekering. ​ 
 • Gezondheidsbudget ter waarde van 300 euro netto per jaar.
 • Vanderlande Academy en trainingsfaciliteiten om je vaardigheden te verbeteren.​ 
 • Mogelijkheid tot deelname aan verschillende Vanderlande communities en netwerken.​ 

 

Jouw sollicitatie

Heb je interesse in de de functie Planner Onderhoud/ Maintenance Planner? Solliciteer dan nu door het sollicitatieformulier in te vullen en je CV en motivatiebrief te uploaden.  

   

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Juliëtte van Kraaij, juliette.van.kraaij@vanderlande.com.

More Life Cycle Services jobs

Maintenance Technician

Zaandam, Netherlands

Wil jij lekker sleutelen op comfortabele werktijden? Begin 2017 is Vanderlande gestart met een uniek project in Nederland, een volledig...

View this job

Preventive Maintenance Coordinator Electrical Install...

Zaandam, Netherlands

Wil jij een belangrijke bijdrage leveren aan het onderhoudt van DC Zaandam?  Wij zoeken een energieke preventief onderhoudscoördinator!  In een...

View this job