Teamleader Schiphol Service

Teamleader Schiphol Service

Apply for this job
Location
Schiphol, Netherlands.
Contract type
Full time
Apply for this job

Vanderlande Industries en jouw afdeling

Vanderlande Industries is gespecialiseerd in material handling, een van de divisies is bagageafhandeling. Wij zijn internationaal bekend vanwege onze transport- en bagagesystemen op grote luchthavens en verantwoordelijk voor een groot deel van de bagageafhandeling op Schiphol. Om de betrouwbaarheid van ons systeem te garanderen werken we met een groep van ongeveer 60 service-/onderhoudsmonteurs in een 5 ploegendienst.

Jouw profiel

De Teamleider is de leidinggevende spil van het serviceteam. Je bent technisch allround opgeleid (MBO niveau4 richting Electrotechniek, Besturingstechniek of Mechatronica) en opereert als eindverantwoordelijke voor het dagelijks uit te voeren correctief en preventief onderhoud. Je bent in de 24/7 operatie namens Vanderlande het aanspreekpunt voor de opdrachtgever (Amsterdam Airport Schiphol), waarbij hij het realiseren van transparante communicatie en het nakomen van afspraken als hoogste prioriteit beschouwd. De Teamleider rapporteert aan de Operations Manager.

Herken jij jezelf in de volgende competenties?

Beslissingen nemen, pro-activiteit tonen, leiding geven, richting geven en activiteiten coördineren, teamgeest opbouwen, verandering zoeken en introduceren, voortgang bewaken, veiligheid vooropstellen; wellicht hebben we dan een match!

Je team bestaat uit ongeveer 12 Service en Maintenance monteurs. Je bent het aanspreekpunt voor je medewerkers en zorgt ervoor dat hun capaciteiten volop benut worden. Je ziet kansen om te verbeteren op het gebied van kostenbeheersing, samenwerking, operationeel en grijpt deze aan. 

Je bent betrouwbaar en stabiel bij incident- en crisismanagement en volgt nauwgezet de escalatiemodellen.

Verder beschik je over de volgende competenties:

 • Je zorgt voor een adequate communicatie binnen het eigen team en bevordert overleg en samenwerking tussen het eigen team, de andere teams en backoffice.
 • Je bewaakt kwaliteit en kwantiteit van de correctieve en preventieve onderhoudsactiviteiten
 • Je hebt veiligheid voorop staan en speelt een sleutelrol bij ARBO-gerelateerde zaken.
 • Initieert de benodigde activiteiten om het kennis- en opleidingsniveau van het eigen team en het gehele serviceteam up-to-date te houden.
 • Identificeert ontwikkelingsbehoefte- en potentieel binnen het team, en werkt proactief aan ontwikkeling van eigen serviceteam.
 • Bewaakt de kwantitatieve en kwalitatieve personeelsbezetting.
 • Plant en voert diverse gesprekken t.b.v. functioneren, beoordelen, verzuim etc.
 • Bewaakt en controleert proactief het ziekteverzuim en stuurt aan de hand van het Vanderlande verzuimbeleid.
 • Onderhoudt de nodige contacten met de HR-manager en regelt ondersteuning.
 • Je kunt uit de voeten met de Engelse taal (basis).

Wat wij jou bieden

In deze verantwoordelijke rol van Teamleider Schiphol, heb je de kans om een significante rol te spelen en impact te maken op de groei en het succes van Vanderlande Industries en het team op Schiphol.

We bieden een full-time functie in een informele, internationale en professionele werkomgeving, met veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

Boven een goed salaris, bieden we je de volgende secundaire arbeidsvoorwaarden:

 • 20 wettelijke vakantiedagen en tot nog 20 extra dagen met flexbudget
 • 30% ploegentoeslag
 • Vergoeding voor woon-werk verkeer, inclusief volledige vergoeding van reizen met OV
 • Collectieve pensioenregeling en collectiviteitskorting op zorgverzekering
 • Vanderlande Academy en vele trainings- en opleidingsmogelijkheden
 • Een actieve personeelsvereniging met veel leuke extra’s en evenementen

Selectieprocedure

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Juliëtte van Kraaij per e-mail: juliette.van.kraaij@vanderlande.com of per telefoon: +31 413 495 181.

Indien je interesse hebt, kun je solliciteren door direct te reageren via Workday (intern) of careers.vanderlande.com (extern).