Warehouse Supervisor Planning & Support Europees Distributie Centrum Veghel

Warehouse Supervisor Planning & Support Europees Distributie Centrum Veghel

Apply for this job
Location
Veghel, Netherlands.
Contract type
Full time
Apply for this job

Wil jij graag een belangrijke bijdrage leveren aan een team van gemotiveerde logistieke medewerkers die samen werken aan prachtige projecten zoals Hong Kong International Airport of AH Distributie Centrum Zaandam in ons Distributie Centrum in Veghel? Solliciteer dan nu!

Vacature Omschrijving

Wij zijn op zoek naar een Supervisor Planning en Support binnen de afdeling Physical Distribution bij Vanderlande. Als Supervisor Planning en Support heb je de kans om samen met je team een belangrijke bijdrage te leveren aan een interessant en herkenbaar product voor internationale projecten.

Jouw positie
De afdeling Planning en Support ondersteunt de operationele logistieke handelingen in de distributiecentra in Erp en Veghel.

De afdeling bestaat uit 10 support medewerkers. De focus ligt enerzijds op het optimaal uitvoeren van de dagelijkse logistieke operatie en anderzijds op het continue verbeteren. Daaronder valt onder ander het visueel maken van de performance indicatoren, optimaal gebruik maken van beschikbare gebouwen en middelen en het borgen van de kwaliteit van de operationele processen. Belangrijk in deze functie is dagelijkse aansturing, het ontwikkelen, motiveren en coachen van het team.

Er heerst een open cultuur met mensen die graag in een betrokken en informele sfeer werken en net dat extra stapje willen zetten.

De Supervisor Planning en Support rapporteert aan de Manager Warehouse Operations.

Samen met je team ben je bezig met:

 • efficiëntere planning
 • begeleiding en administratieve verwerking goederenstroom
 • dagelijks beheer WMS
 • monitoren, analyseren en opleveren logistieke management informatie
 • continue zoeken naar optimalisatiemogelijkheden

De ideale Supervisor Planning & Support

is een resultaatgericht iemand die ruime ervaring heeft als leidinggevende in bijvoorbeeld een Distributiecentrum of Logistieke afdeling. Je weet wat erbij komt kijken om de mensen in een team verder te ontwikkelen. Je kan structuur aanbrengen in de processen en neemt afstand van de waan van de dag. Je kijkt over proces heen en bent tactisch en strategisch sterk.

Verder beschik je over:

 • HBO werk- en denkniveau
 • ervaring met projectmatig werken
 • ervaring met inrichting fysieke logistieke processen
 • zeer goede communicatieve vaardigheden
 • gezonde dosis humor

Ons aanbod

In de uitdagende en verantwoordelijke functie van Warehouse Supervisor krijg je de kans om een belangrijke bijdrage te leveren aan toonaangevende projecten en ben je verbonden met onze toegewijde mensen en klanten. Wij bieden een functie in een informele, internationale en professionele werkomgeving met veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Door bij ons winstgevende en groeiende bedrijf te komen werken kun je je doelen bereiken en je richten op je toekomst. ​
 

Deze functie biedt een competitieve salarisrange van € 3.400,– tot € 4.200,– bruto per maand. Bij het overtreffen van de prestatieverwachtingen heb je zelfs de mogelijkheid om buiten deze schaal te groeien.   

Bovenop je salaris ontvang je de volgende secundaire arbeidsvoorwaarden: ​
 

 • 40 vakantiedagen (20 wettelijke dagen en een flexibel budget waar je nog eens 20 dagen mee kunt kopen) ​
 • Reiskostenvergoeding, inclusief volledige vergoeding van reizen met het openbaar Vervoer. ​
 • Pensioenregeling en korting op een aanvullende ziektekostenverzekering. ​
 • Health center op locatie met een sportschool, fysiotherapie en ergotherapie. ​
 • Vanderlande Academy en trainingsfaciliteiten om je vaardigheden te verbeteren.​
 • Mogelijkheid tot deelname aan verschillende Vanderlande communities en netwerken.​
 • En een bedrijfsrestaurant en koffiebar met barista. ​

Jouw sollicitatie

Heb je interesse in de de functie Warehouse Supervisor? Solliciteer dan nu door het sollicitatieformulier in te vullen en je CV en motivatiebrief te uploaden.

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Charlotte Rooseboom (Recruiter), +31 413 49 43 22.

Diversiteit & Inclusie

Vanderlande is een werkgever die gelijke kansen biedt en beschouwt kandidaten voor alle functies zonder rekening te houden met ras, religie, huidskleur, nationale afkomst, geslacht, seksuele geaardheid, leeftijd, burgerlijke staat of handicapstatus.

More Project Management jobs

Supervisor Parts met Lean Manufacturing Drive (ploege...

Veghel, Netherlands

Ben je bekend met het motiveren en aansturen van een afdeling binnen een fabrieksomgeving? Wil jij je ervaring en interesse...

View this job

Supervisor Parts Production (Dagdienst)

Veghel, Netherlands

Ben je bekend met het motiveren en aansturen van een afdeling binnen een fabrieksomgeving? Wil jij je ervaring en interesse...

View this job

Contract Manager

Veghel, Netherlands

Are you in for the challenge to introduce "contract level thinking" into a project oriented company? Does acting as a...

View this job