Controls Support Engineer

Controls Support Engineer

申請這份工作
工作領域
位置
Veghel, Netherlands.
合同類型
Full time
申請這份工作

Ben jij onze aankomende technische service expert?

En wil je een expert in besturingstechnologie zijn die graag puzzels oplost? We bieden je nu de kans om te leren van de beste experts!

Wat ga je doen?

Als Controls Support Engineer begin je in een opleidingsprogramma om de low-level besturingssoftware van onze material-handlingsystemen te leren. Je wordt een technisch expert en krijgt steeds meer verantwoordelijkheden. Naast de opleiding zijn jij en je team verantwoordelijk voor het snel oplossen van fouten en andere problemen aan de systemen van onze klanten. Je traceert en verhelpt incidenten en je bent verantwoordelijk voor het loggen en monitoren van deze tickets in onze service management tool. Als een incident niet ter plekke kan worden opgelost, voer je een quick fix uit en coördineer je het incident naar de betreffende specialisten. Nadat het incident is hersteld, analyseer je de oorzaak van het incident en bedenk je samen met je team oplossingen om herhaling te voorkomen. Het merendeel van deze supporttaken wordt 24/7 vanuit ons kantoor uitgevoerd via VPN-verbindingen. Voor onze lokale serviceorganisaties (wereldwijd) zijn jij en je collega's het aanspreekpunt voor low level besturingssoftware gerelateerde problemen die niet lokaal opgelost kunnen worden. Je vormt daarom een belangrijke schakel tussen de verschillende serviceorganisaties en interne afdelingen, terwijl je regelmatig rechtstreeks met klanten communiceert.

Wat vragen we van je?

 • Als Controls Support Engineer heb je veel contact met klanten, dus is het belangrijk dat je communicatief vaardig bent. Je kunt goed problemen analyseren, je stelt de juiste vragen, je luistert naar de klant en je kunt je bevindingen vertalen naar een technische oplossing.
 • Opleiding in een technische richting
 • Relevante werkervaring heeft de voorkeur, maar we zijn daarnaast bereid om je op te leiden tot controls expert!
 • Je hebt een sterke affiniteit met besturingstechniek
 • Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden
 • Je kun je goed verstaanbaar maken in het Engels
 • Je bent bereid om in een 24/7 rooster te werken samen met je team (incl. ploegentoeslag)

Over het team

De Controls Service Desk maakt deel uit van de Global Service Desk organisatie. De primaire taak is het ondersteunen (24/7) van de besturingssoftware van klanten binnen onze marktsegmenten Luchthavens, Magazijnen en Pakketsystemen. Onze Controls Service Desk is een internationaal opererende serviceorganisatie voor onze klanten in de business units Airports, Warehousing en Parcel. Servicedeskteams over de hele wereld werken samen om ervoor te zorgen dat systemen 24 uur per dag beschikbaar zijn voor onze klanten. Naast de traditionele dienstverlening volgens ITIL (Incident, Problem & Change Management) zijn we ook toegewijd aan het ontwikkelen van onszelf als business partner voor onze klanten; en we zijn op zoek naar getalenteerde mensen om ons te helpen!

Vanderlande is wereldmarktleider in toekomstbestendige logistieke procesautomatisering op luchthavens en voor pakketdiensten. Daarnaast zijn we een toonaangevende leverancier van deze procesautomatisering voor distributiecentra, waarin innovatieve systemen, intelligente software en life-cycle services naadloos zijn geïntegreerd. 

Bij Vanderlande kun je je carrière ontwikkelen, je ambities waarmaken, nieuwe hoogten bereiken en genieten van persoonlijke groei en prestaties. 

Ons aanbod

In de uitdagende en verantwoordelijke functie van Controls Support Engineer krijg je de kans om een belangrijke bijdrage te leveren aan toonaangevende projecten en verbonden te zijn met onze toegewijde mensen en klanten.

Wij bieden een functie (in 5 ploegen) in een informele, internationale en professionele werkomgeving met veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Door je aan te sluiten bij ons winstgevende en groeiende bedrijf kun je je doelen bereiken en je richten op je toekomst.  

Deze functie biedt een competitief salaris van €3.600 tot €4.600 bruto per maand (exclusief 8% vakantiegeld). Bij het overtreffen van de prestatieverwachtingen heb je zelfs de mogelijkheid om buiten deze schaal te groeien.    

Bovenop je salaris ontvang je de volgende secundaire arbeidsvoorwaarden:  

 • 27 vakantiedagen, waarvan je er 7 kunt opnemen, sparen of laten uitbetalen
 • Ploegentoeslag 30%
 • Een Health & Wellbeing budget ter waarde van €300 per kalenderjaar.
 • Reiskostenvergoeding, inclusief volledige vergoeding van reizen met het openbaar Vervoer. 
 • Thuiswerkvergoeding
 • Pensioenregeling en korting op een aanvullende ziektekostenverzekering.
 • Health center op locatie met een sportschool, fysiotherapie en ergotherapie. 
 • Vanderlande Academy en trainingsfaciliteiten om je vaardigheden te verbeteren.
 • Mogelijkheid tot deelname aan verschillende Vanderlande communities en netwerken.
 • En een bedrijfsrestaurant en koffiebar met barista. 

Jouw sollicitatie

Spreekt de functie van Controls Support Engineer je aan, solliciteer dan nu door het sollicitatieformulier in te vullen en je CV en motivatiebrief te uploaden. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Chiel Janssen (Recruiter) op +31413494102 of chiel.janssen@vanderlande.com.

更多 Life Cycle Services 工作

Automation Support Expert

Veghel, Netherlands

Are you the technica...

查看這份工作

Functional Application Consultant (ITSM)

Veghel, Netherlands

Are you a functional...

查看這份工作

IT Service Sales Consultant (m/w/d)

Dortmund, Germany
Veghel, Netherlands

Ja, wir sind schon e...

查看這份工作

Service Automation Engineer

Veghel, Netherlands

Are you our upcoming...

查看這份工作

Controls Support Expert

Veghel, Netherlands

Ben jij de technisch...

查看這份工作

IT Service Sales Consultant

Dortmund, Germany
Veghel, Netherlands

Within Vanderlande, ...

查看這份工作

(Senior) Service Account Manager

Veghel, Netherlands

As Service Account M...

查看這份工作

Field Service Engineer

Dordrecht, Netherlands
Ridderkerk, Netherlands
Veghel, Netherlands
Venlo (DE), Germany
Zaltbommel (DHL), Netherlands

Ben jij de teamplaye...

查看這份工作

Senior Service Key Account Manager Parcel

Barcelona Office, Spain
Veghel, Netherlands

Would you like to be...

查看這份工作

Spare Parts Sales Engineer

Veghel, Netherlands

(Senior) Spare Parts...

查看這份工作

1st line Service Desk Engineer 24/7 Shifts

Veghel, Netherlands

Service Desk Enginee...

查看這份工作