Forwarding Officer with focus on Export

Forwarding Officer with focus on Export

申請這份工作
工作領域
位置
Veghel, Netherlands.
合同類型
Full time
申請這份工作

Ben jij een uitblinker in planning en administratieve afhandeling van alle vervoersmodaliteiten? Heb jij uitgebreide kennis van complexe export documenten? En houden deadlines en issues jou scherp? Solliciteer dan nu naar de positie van Forwarding Officer bij Vanderlande!

Jouw uitdaging:

Je draagt zorg voor de totale administratieve afhandeling van alle exportzendingen middels alle vervoersmodaliteiten op alle continenten. Je hebt een goede kennis van de complexe export documenten welke vereist zijn bij export naar alle werelddelen via alle kanalen. De daarbij behorende vervoersdocumenten hebben voor jou géén geheimen meer. Jouw projecten, welke je zelfstandig en volgens eigen prioriteit uitvoert, moeten  minutieus door jou worden opgevolgd v.w.b. gereedheid, volumebepaling en het coördineren van transport.

Je hebt een duidelijke focus op deadlines, v.w.b. de gereedheid van de goederen alsmede de aankomst van de goederen op site. Je hebt veelvuldig contact met zowel interne als externe klanten over de status van hun projecten en de leveringen. Daarnaast ben je een goede en overtuigende gesprekspartner voor vervoerders, Kamer van Koophandel en leveranciers.

Forwarding Department

Je werkt in een team met 8 directe collega’s. Je hebt je eigen verantwoordelijkheden maar ondersteunt elkaar waar nodig. De afdeling Physical Distribution bestaat uit meer dan 30 medewerkers (Forwarding, Contract & Routing, Warehouse).

Jouw profiel

 • HBO niveau in een logistieke afstudeerrichting
 • Minimaal 3 tot 5 jaar relevante werkervaring met douane procedures, container- en luchtvracht export.
 • Kennis van Letter of Credit en financiële uitvoering van export transacties is een pré
 • Kennis van Microsoft office pakket, planningstools en bij voorkeur ERP (JDEdwards)
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
 • Je bent nauwkeurig, een echte teamspeler en je bent sterk in plannen en organiseren
 • Je kunt vooruitkijken en weet daarmee de juiste prioriteiten te stellen, pro-actieve houding
 • Fulltime beschikbaar

Ons bedrijf 

  
Vanderlande is wereldmarktleider in efficiënte logistieke procesautomatisering op luchthavens en voor pakketdiensten. De onderneming is tevens een toonaangevende leverancier van deze procesautomatisering voor distributiecentra. In deze wereld van technologie geloven wij in de kracht van onze mensen, vooral mensen die toegewijd, klantgericht en leergierig zijn.  

Wij bieden:

Wij bieden je de kans om op grote, uitdagende projecten als spin in het web te fungeren zodat alles op rolletjes loopt. Je krijgt de kans om een netwerk op te bouwen binnen en buiten onze organisatie, en komt in contact met veel verschillende nationaliteiten.

Naast goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden bieden wij je bij Vanderlande Industries de kans om onderdeel uit te maken van een groeiende wereldspeler. Daarnaast ben je bij Vanderlande Industries werkzaam bij een organisatie die al jaren op rij is verkozen tot “Topwerkgever”.

Naast jouw vaste inkomen ontvang je de volgende secundaire arbeidsvoorwaarden:

 • 40 vakantie dagen (20 verplichte en een flex budget ter waarde van 20 dagen)
 • Flexibele werktijden
 • Opleidingsmogelijkheden
 • Reiskostenvergoeding, indien openbaar vervoer volledige vergoed
 • Collectieve pensioenregeling en korting bij ziektekosten verzekering
 • Healthcenter op de campus met gym en fysiotherapeuten
 • Een diversiteit aan Vanderlande Netwerk communities en initiatieven.
 • Een geweldig bedrijfsrestaurant en koffie bar inclusief barista.

Contact

Herken jij jezelf dit uitdagende profiel van Forwarding Officer? Solliciteer dan nu door het sollicitatieformulier in te vullen en je CV en motivatiebrief te uploaden. Voor meer informatie betreffende deze positie, neem je contact op met Charlotte Rooseboom, Recruiter – 0413 49 43 22

更多 Manufacturing + Physical Distribution 工作

Manufacturing Engineer

Veghel, Netherlands

Wil jij graag een be...

查看這份工作