Manufacturing Engineer

Manufacturing Engineer

申請這份工作
工作領域
位置
Veghel, Netherlands.
合同類型
Full time
申請這份工作

Wil jij graag een belangrijke bijdrage leveren aan een team van gemotiveerde vak kanjers die samen werken aan prachtige internationale projecten zoals Hong Kong International Airport of AH volledig geautomatiseerd Distributie Centrum Zaandam in onze fabriek in Veghel? Solliciteer dan nu!

Vacature Omschrijving

Wij zijn op zoek naar een Manufacturing Engineer binnen de afdeling productie binnen Vanderlande. Als Manufacturing Engineer heb je de kans een belangrijke bijdrage te leveren aan een interessant en herkenbaar product voor internationale projecten in een multidisciplinair team.

Jouw positie
In de fabriek in Veghel werken 165 vak-kanjers. De fabriek in Veghel is verantwoordelijk voor het produceren; laser snijden, kanten, draaien en frezen, lassen, coaten en assembleren van speciale modules ten behoeve van de internationale projecten van de afdelingen Airports, Warehouse en Parcel.

Je bent als Manufacturing Engineer een pragmatische vakman die net als wij enthousiast word van complexe werkstukken. Je gaat de maak strategie bepalen van prototypes/ enkelstuks en kleine series en van het assemblage proces en kwaliteit! Daar ben je goed in en dat is wat jij wilt doen! 
 

Na de introductie van producten van R&D ben je verantwoordelijk dat producten op efficiënte wijze, tegen de juiste kosten, met de juiste productie technologieën en middelen en zonder verstoringen kunnen worden gefabriceerd. Je bent kritisch naar processen op de afdeling manufacturing engineering en kan hierin zelfstandig verbeteringen in doorvoeren.

Je werkt intensief samen met andere afdelingen binnen Vanderlande zoals R&D, supply chain en het management.

Jouw verantwoordelijkheden

Als manufacturing engineer ben je verantwoordelijk voor het:

 • Het vertalen van werkorders in werkopdrachten, rekening houdend met iteminrichting in ERP en gebruik van grouping codes en lean principes.

 • Bepalen, uitgaande van het machinepark, de beste productie methode en berekent de benodigde bewerkingstijden waarbij je rekening houdt met de gestelde kwaliteitseisen.

 • Ondersteunen van productie in het proces van NPI naar een volume fabricage

 • Jij hebt oog voor ergonomische werkmethodes en zet daarbij de beschikbare hulpmiddelen in en oppert verbeterplannen.

Bedrijfscultuur

Samen met onze collega’s zijn we steeds bezig om ons productie proces te verbeteren en iedere input wordt gewaardeerd! De bedrijfscultuur kan worden omschreven als enthousiast gedreven, waarbij werk en plezier prima samengaan in een cultuur die gericht is op een nauwe samenwerking met collega’s, klanten en toeleveranciers voor een optimaal resultaat. Oftewel ‘niet lullen maar poetsen’.

Jouw afdeling
De Manufacturing Engineer levert een belangrijke bijdrage aan het teamverband. Dit vereist een collegiale en coöperatieve houding en goede communicatieve en sociale vaardigheden met het oog op (in)formeel werkoverleg, het begrijpen van werkinstructies en een goede werksfeer. Leerbereidheid is van belang om in het dynamische vak bij te blijven.

De afdeling Manufacturing Engineering bestaat zelf uit 12 gemotiveerde medewerkers van verschillende leeftijden en achtergronden. 

Er is een open cultuur met mensen die graag in een informele sfeer werken en net dat extra stapje willen zetten.

Jouw profiel

Voor de rol van Manufacturing Engineer zoeken wij een vak kanjer met oog voor detail! Je stroopt graag je mouwen op en gaat met ons de uitdaging aan. Verder heb je:

 • Minimaal een afgeronde MBO opleiding met voorkeur richting Werktuigbouwkunde en HBO werk- en denkniveau.

 • Uitmuntende kennis , jij weet waarover je praat als we het over verschillende types materialen en bewerkingen hebben, nauwkeuring kan werken en vanzelfsprekend tekeningen kan lezen.

 • Ruime ervaring in het optimaliseren (Lean), industrialiseren (WI, ERP, FAT) van (bestaande) productie- en assemblage processen met oog voor kwaliteit (DOE, 80 etc.) en kosten.

 • Kennis van 3D tekenpakketten

 • Zich thuis voelt in een groot team en makkelijk communiceert.

 • Je vind het heel  normaal om volgens voorschriften met betrekking tot arbeidsomstandigheden en veiligheid te werken.

 • Het fijn vind om in dag dienst te werken.

Wij bieden
Een uitdagende baan met veel verantwoordelijkheid. Als Manufacturing Engineer heb je de kans om een belangrijke bijdrage te leveren aan de groei en winstgevendheid van Vanderlande Industries. Onze organisatie heeft al  meerdere jaren op rij de award voor 'Top Employer' and 'Best Employer' gewonnen.

We bieden een full-time vacature in dagdienst met voldoende ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

 • Een baan met veel afwisseling in soorten producten en te bewerken materialen

 • Een enthousiast en gemotiveerd team collega’s

 • De mogelijkheid tot het uitvoeren van meerdere soorten werkzaamheden

 • Een marktconform salaris, gebaseerd op leeftijd, kennis en ervaring

 • Ruime mogelijkheden voor opleidingen en training

Contact
Indien je interesse hebt in deze vacature nodigen wij je uit om te solliciteren met je curriculum vitae en een motivatie brief. Voor verdere informatie neem contact op met Charlotte Rooseboom, Recruiter op telefoonnummer 0413 – 494322 of bekijk de film!.

更多 Manufacturing + Physical Distribution 工作

Forwarding Officer with focus on Export

Veghel, Netherlands

Ben jij een uitblink...

查看這份工作