BBL Opleiding Lasser

BBL Opleiding Lasser

Bewirb dich hier
Arbeitsbereich
Ort
Veghel, Netherlands.
Vertragstyp
Full time
Bewirb dich hier

Ben jij op zoek naar een uitdagende BBL-leerwerktraject voor lasser en wil jij graag een belangrijke bijdrage leveren aan een team van gemotiveerde vakmensen die samenwerken aan prachtige projecten zoals Hong Kong International Airport of AH Distributie Centrum Zaandam in onze fabriek in Veghel? Solliciteer dan nu voor onze BBL Leerling Lasser vacature!

Wij zijn op zoek naar een Mig/Mag Leerling Lasser voor de productieafdeling bij Vanderlande. Als Leerling Lasser krijg je de kans om een belangrijke rol te spelen in het produceren van een interessant en herkenbaar product voor internationale projecten binnen een multidisciplinair team.

Jouw Positie

De fabriek in Veghel is verantwoordelijk voor het produceren, snijden, kanten, draaien en frezen, lassen, coaten en samenbouwen van speciale modules voor de internationale projecten van de afdelingen Airports, Warehouse en Parcel.

In deze rol ben je verantwoordelijk voor het vervaardigen van producten en/of onderdelen van ferro- en non-ferromaterialen volgens werkorders en technische informatie met behulp van Mig/Mag Laswerktechnieken.

Jouw Verantwoordelijkheden

Als Mig Mag Leerling Lasser moet je vakmanschap, nauwkeurigheid, zorgvuldigheid, zelfstandigheid en kwaliteitsbewustzijn tonen. Jouw laswerkzaamheden zijn beperkt tot bepaalde lasposities. Het werk omvat het toepassen van verschillende verbindende technieken en het voldoen aan hoge normen op het gebied van kwaliteit en vakmanschap. Het werk wordt uitgevoerd volgens voorschriften en richtlijnen met betrekking tot arbeidsomstandigheden, veiligheid en milieu.

Je takenpakket omvat het samenstellen van producten en/of onderdelen met behulp van Mig/Mag lassen en het nabewerken van de lassen. Samen met je collega's zorg je ervoor dat de taken worden uitgevoerd volgens tekeningen en aanvullende eisen.

Jouw Afdeling

In de fabriek in Veghel werken 165 vakmensen met specialiteiten zoals draaien, frezen, lassen, kanten, coaten en assembleren.

De bedrijfscultuur wordt omschreven als enthousiast en gedreven, waar werk en plezier hand in hand gaan in een cultuur gericht op nauwe samenwerking met collega's, klanten en leveranciers voor optimale resultaten. Met andere woorden, 'niet praten maar doen'.

De lasafdeling zelf bestaat uit 20 gemotiveerde medewerkers van verschillende leeftijden en achtergronden. Er heerst een open cultuur waar mensen graag in een informele sfeer werken en bereid zijn dat extra stapje te zetten.

Samen met onze collega's zijn we voortdurend bezig om ons productieproces te verbeteren, en elke inbreng wordt gewaardeerd!

Jouw Profiel

Je beheerst alle technieken die nodig zijn om de materialen waarmee je werkt goed te kunnen bewerken (lassen). De nadruk ligt op het uitvoeren van productielaswerk met beperkte complexiteit.

Een Leerling Lasser met oog voor detail! Je staat te popelen om de handen uit de mouwen te steken en uitdagingen aan te gaan. Bovendien beschik je over:

•             Passie voor techniek.

•             Aantoonbare ervaring met (Mig-Mag) Lassen.

•             In staat zijn om te leren in het lezen van technische tekeningen en je houdt ervan nauwkeurig te werken.

•             Goede beheersing van de Nederlandse taal.

•             Een enthousiaste en leergierige instelling.

•             Een service- en klantgerichte instelling.

Wij Bieden

Een uitdagende baan met veel verantwoordelijkheid. Als Leerling Lasser krijg je de kans om een belangrijke bijdrage te leveren aan de groei en winstgevendheid van Vanderlande Industries. Onze organisatie heeft meerdere jaren op rij de award voor 'Top Employer' en 'Best Employer' gewonnen.

We bieden een 4-daagse betaalde leerwerkplek met volop mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling.

•             Een baan met veel variatie in producten en te bewerken materialen.

•             Een enthousiast en gemotiveerd team collega's.

•             De mogelijkheid om verschillende taken uit te voeren.

•             Een marktconform salaris, gebaseerd op leeftijd, kennis en ervaring.

•             Ruime mogelijkheden voor opleidingen en trainingen.

Contact

Als je geïnteresseerd bent in deze leerwerkplek, nodigen we je uit om te solliciteren met je curriculum vitae en een motivatiebrief. Voor verdere informatie kun je contact opnemen met Charlotte Rooseboom, Recruiter, op telefoonnummer 0413 – 494322 of bekijk de video!

Mehr Youthscale (JFG) jobs

BBL-Leerling gezocht

Veghel, Netherlands

Ben jij klaar om te leren en te werken bij een wereldmarktleider in logistieke procesautomatisering? Wat ga je doen? Bij...

Mehr