Werkstudent Global Talent Aquisition

Funktionbereich Corporate Functions
Standort Veghel, Netherlands

Startdatum: November 2019
Duur: 5 maanden, 1-3 dagen in de week
Standplaats: Veghel
Niveau: HBO/WO
Richting: HRM, Marketing & Communication

Taal: Nederlands en Engels 


Opdrachtomschrijving:

Vanderlande is een grote, groeiende organisatie en telt momenteel wereldwijd ongeveer 7000 medewerkers. Vanderlande ontwerpt, bouwt, implementeert en biedt service aan material handling systemen voor distributiecentra, sorteercentra en luchthavens over de hele wereld. Vanderlande kent de meest innovatieve en creatieve oplossingen op het gebied van elektonica, mechanica en besturingstechnologie. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Veghel, maar we opereren internationaal en zijn toonaangevend in onze business op bijna alle continenten.

 

Om deze redenen hebben wij een internationale HR afdeling welke o.a. bestaat uit een Global Talent Aquisition team en een programma om de business te ondersteunen. Dit programma bevat verschillende projecten waaronder de globale implementatie van Workday, de recruitment software van Vanderlande. Wij zoeken een nieuwe collega die een bijdrage kan leveren aan dit team van vijf gepassioneerde medewerkers.

 

Jouw taken / verantwoordelijkheden

·        Je neemt deel aan de wekelijkse meetings en levert jouw input;

·        Je draagt bij aan de ontwikkeling van de interne communicatie middelen (in het Engels) en verspreid deze in de organisatie;

·        Onze collega’s moeten getraint worden in deze nieuwe vorm van werken, hierbij help je mee aan de ontwikkeling van de modules en creeer jij de benodigde communicatie;

·        De overige administratie en het verwerken daarvan, vind jij leuk om op te pakken en jij bent hier proactief in.

 

Contact

Heb jij affiniteit met HR of communicatie en wil jij een bijbaan die bijdraagt aan jouw studie en verdere carrière? Kun jij snel schakelen en beschik jij over een “hands on” mentaliteit”?

 Reageer dan nu door het sollicitatieformulier in te vullen en je CV en motivatiebrief te uploaden.  


Voor meer informatie kun je contact op nemen via: internship@vanderlande.com

 

Kontakt
Deine Ansprechpartner im Recruiting Kontakt
Verbinde dich mit Uns