Groupleader Assembly

Groupleader Assembly

Afficher
secteur d'activité
emplacement
Veghel, Netherlands.
Type de contrat
Full time
Afficher

Als Groupleader Assembly ben je eindverantwoordelijk het Assemblage team (55 FTE) in onze Manufacturing organisatie.

Je geeft direct leiding aan een team van 3 Supervisors, die verantwoordelijk zijn voor de dagelijkse operatie, en 1 Proces Improvement Engineer. Je coacht, ontwikkelt en motiveert je team op het realiseren van de geplande workload, waarbij je ondersteunt en faciliteert op gebieden zoals Safety, Quality, Delivery Performance, Cost en Continuous Improvement.

Daarnaast ben je lid van het Manufacturing Management Team en ben je mede verantwoordelijk voor het realiseren van de Manufacturing strategie. Je bedenkt, leidt en voert projecten uit waarmee je bouwt aan onze fabriek van de toekomst.  

In onze fabriek wordt in de dagelijkse operatie continu de afgesproken output behaald en worden de teams uitgedaagd om optimaal rendement uit zichzelf en omringende processen te behalen. Dit alles gebeurt in een continu streven naar verbetering en optimalisatie van resultaten in een omgeving die gefocust is op flexibiliteit en een high-mix, low-volume productieproces kent.

Vanuit het streven naar World Class Manufacturing en Continuous Improvement kun je jouw ervaringen op het gebied van de Lean principes vertalen naar uitvoering in de dagelijkse praktijk. Je pakt dit proactief en resultaatgericht op en werkt hierin nauw samen met de Groupleaders van andere afdelingen binnen én buiten de Manufacturing organisatie.

Jouw afdeling

De Manufacturing organisatie richt zich op het vervaardigen van onderdelen ten behoeve van onze (transport)systemen, het coaten van deze componenten en het assembleren van subsystemen.

Onze fabriek bestaat uit een deel Parts Production en een deel Assembly van waaruit onze producten worden aangeleverd aan het Supply Chain Centre Europe voor de wereldwijde projecten van Vanderlande.

Onze fabriek kenmerkt zich door een grote flexibiliteit ten aanzien van bijvoorbeeld doorlooptijd, seriegrootte en de productie van speciale equipment. Daarnaast zijn we een partner voor onze R&D-afdeling en denken we graag mee bij de ontwikkeling van nieuwe producten.

De afdeling Assembly is een onderdeel van Manufacturing en richt zich op het assembleren van systemen voor de projecten van Vanderlande wereldwijd. Daarnaast richt de afdeling zich op het dagelijks verbeteren van veiligheid, kwaliteit en levertijd.

Je maakt deel uit van het MT Manufacturing en rapporteert aan de Manufacturing Manager.

Jouw profiel

Om deze uitdagende rol goed uit te kunnen voeren heb je minimaal een afgeronde HBO opleiding, richting (technische) bedrijfskunde, werktuigbouwkunde of vergelijkbaar, aangevuld met enkele jaren werkervaring in een productieomgeving waarvan ten minste 2 jaar als leidinggevende. Ervaring met werkvoorbereiding is een grote pré. Verder verwachten we dat je:

 • Aantoonbare relevante ervaring in verbetertrajecten (WCM, Lean, …) hebt;

 • Een team kunt leiden en motiveren;

 • Communicatief sterk bent en goede beheersing van Nederlandse en Engelse taal bezit;

 • Beslissingen durft te nemen, ook onder druk; gewend aan deadlines bent;

 • Analytisch en procesmatig sterk bent.

Ons aanbod

In de uitdagende en verantwoordelijke functie van Groupleader Assembly  krijg je de kans een belangrijke bijdrage te leveren aan de groei én winstgevendheid van Vanderlande Industries. Deze groei, het aansturen en mede organiseren van de productieprocessen binnen onze fabriek, gebruikmakend van alle lagen van de organisatie en de eigen verantwoordelijkheid voor het resultaat maken deze functie dynamisch en interessant.

Onze organisatie is al jaren op een rij verkozen tot ‘Topwerkgever’ en ‘Beste Werkgever’.

Wij bieden:

Wij bieden je de kans om op grote, uitdagende projecten als spin in het web te fungeren zodat alles op rolletjes loopt. Je krijgt de kans om een netwerk op te bouwen binnen en buiten onze organisatie, en komt in contact met veel verschillende nationaliteiten.

Naast goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden bieden wij je bij Vanderlande Industries de kans om onderdeel uit te maken van een groeiende wereldspeler. Daarnaast ben je bij Vanderlande Industries werkzaam bij een organisatie die al jaren op rij is verkozen tot “Topwerkgever”.

Naast jouw vaste inkomen ontvang je de volgende secundaire arbeidsvoorwaarden:

 • 40 vakantie dagen (20 verplichte en een flex budget ter waarde van 20 dagen)

 • Flexibele werktijden

 • Opleidingsmogelijkheden

 • Reiskostenvergoeding, indien openbaar vervoer volledige vergoed

 • Collectieve pensioenregeling en korting bij ziektekosten verzekering

 • Healthcenter op de campus met gym en fysiotherapeuten

 • Een diversiteit aan Vanderlande Netwerk communities en initiatieven.

 • Een geweldig bedrijfsrestaurant en koffie bar inclusief barista.

Contact

Herken jij jezelf dit uitdagende profiel van Groupleader Assembly? Solliciteer dan nu door het sollicitatieformulier in te vullen en je CV en motivatiebrief te uploaden. Voor meer informatie betreffende deze positie, neem je contact op met Charlotte Rooseboom, Recruiter – 0413 49 43 22 of bekijk de film!

Plus Management emplois

Senior Manager Asset & Logistics Services

Veghel, Netherlands

Are you the leader that will bring our Asset & Logistics capabilities to the next level? Will you ensure fit-for-purpose...

Afficher

Sr. Product Manager Warehousing Solution

Veghel, Netherlands

In Vanderlande, the Business Unit Warehouse Solutions is driven by a demanding global market that has to deal with labor...

Afficher

Group Leader ICT Projects

Veghel, Netherlands

Are you a natural leader with a passion for ICT infrastructure deployment and maintenance? Do you thrive in a fast-paced...

Afficher

Team Lead Global Learning

Veghel, Netherlands

Looking for a challenging and exciting role in the field of learning and development? Vanderlande is currently seeking a highly...

Afficher