Groepsleider Productie & Assembly

Groepsleider Productie & Assembly

Afficher
secteur d'activité
emplacement
Veghel, Netherlands.
Type de contrat
Full time
Afficher

Ben jij een Groepsleider met 5 tot 10 jaar werkervaring in een metaal verwerkende – of dergelijke maak industrie omgeving met Lean Manufacturing hart?

Wil je in een pragmatische , dynamische en ambitieuze omgeving werken met een ‘high-mix, low volume’ productie waar je een kritische rol speelt in het succes van het behalen van de targets?

Vanderlande biedt je de ruimte om je ideeën om te zetten naar realistische projecten !

Wat ga je doen?

 • Leidinggeven aan een team van 6 supervisors (parts productie & assembly) en aansturing van de T.D. (3 FTE)
 • Coodineren van productieactiviteiten om ervoor te zorgen dat de planning en doelstellingen van de supervisors worden nageleefd.
 • Samenwerken met andere afdelingen om de algehele operationele efficiëntie te verbeteren.
 • Toezicht houden op kwaliteitscontroles en ervoor zorgen dat producten voldoen aan de specificaties.
 • Identificeren van mogelijheden voor processoptimalisatie en kostenreductie.

Verantwoordelijkheden

Als lid van het Manufacturing Management Team ben je mede verantwoordelijk voor het realiseren van de Manufacturing strategie. Je bedenkt, leidt en voert projecten uit waarmee je bouwt aan onze fabriek van de toekomst! 

Vanuit het streven naar World Class Manufacturing en Continuous Improvement kun je jouw ervaringen op het gebied van de Lean principes vertalen naar uitvoering in de dagelijkse praktijk. Je pakt dit proactief en resultaatgericht op en werkt hierin nauw samen met de Groepsleiders van andere afdelingen binnen én buiten de Manufacturing organisatie.

Daarnaast richt de gehele afdeling zich op het dagelijks verbeteren van veiligheid, kwaliteit en levertijd.

Je maakt deel uit van het MT Manufacturing en rapporteert aan de Manufacturing Manager.

Wat vragen we van je?

Om deze uitdagende rol goed uit te kunnen voeren heb je minimaal een afgeronde HBO opleiding, richting (technische) bedrijfskunde, werktuigbouwkunde of vergelijkbaar, aangevuld met enkele jaren werkervaring in een productieomgeving waarvan ten minste 5 jaar als leidinggevende. Ervaring met maakindustrie is een grote pré. Verder verwachten we dat je:

 • Aantoonbare relevante ervaring in verbetertrajecten (WCM, Lean, TPS, …) hebt;
 • Een team kunt leiden en motiveren;
 • Communicatief sterk bent en goede beheersing van Nederlandse en Engelse taal bezit;
 • Beslissingen durft te nemen, ook onder druk; gewend aan deadlines bent;
 • Analytisch en procesmatig sterk bent.

Over het team

Onze fabriek in Veghel kenmerkt zich door een grote flexibiliteit ten aanzien van bijvoorbeeld doorlooptijd, seriegrootte en de productie van speciale equipment. Daarnaast zijn we een partner voor onze R&D-afdeling en denken we graag mee bij de ontwikkeling van nieuwe producten. In de dagelijkse operatie continu de afgesproken output behaald en worden de teams uitgedaagd om optimaal rendement uit zichzelf en omringende processen te behalen.

De Manufacturing organisatie bestaat uit een deel Parts Production (49 FTE ) en een deel Assembly (48 FTE) van waaruit onze producten worden aangeleverd aan het Supply Chain Centre Europe voor de wereldwijde projecten van Vanderlande.

Parts Production bestaat uit de afdelingen Laser/Cutting, Bending, Machining, Welding en Coating. In deze processen worden componenten geproduceerd die bij Assembly worden samengebouwd tot (sub)systemen voor de projecten van Vanderlande wereldwijd.

Vanderlande is wereldmarktleider in toekomstbestendige logistieke procesautomatisering op luchthavens en voor pakketdiensten. Daarnaast zijn we een toonaangevende leverancier van deze procesautomatisering voor distributiecentra, waarin innovatieve systemen, intelligente software en life-cycle services naadloos zijn geïntegreerd.

Bij Vanderlande kun je je carrière ontwikkelen, je ambities waarmaken, nieuwe hoogten bereiken en genieten van persoonlijke groei en prestaties.

Ons aanbod

In de uitdagende en verantwoordelijke functie van Groepsleider Productie & Assembly krijg je de kans om een belangrijke bijdrage te leveren aan toonaangevende projecten en ben je verbonden met onze toegewijde mensen en klanten. Wij bieden een functie in een informele, internationale en professionele werkomgeving met veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Door bij ons winstgevende en groeiende bedrijf te komen werken kun je je doelen bereiken en je richten op je toekomst. ​
 

Deze functie biedt een competitieve salarisrange rond € 4.500,–tot € 6.000,– bruto per maand (exclusief 8% vakantiegeld). Bij het overtreffen van de prestatieverwachtingen heb je zelfs de mogelijkheid om buiten deze schaal te groeien.   

Bovenop je salaris ontvang je de volgende secundaire arbeidsvoorwaarden: ​
 

 • 40 vakantiedagen (20 wettelijke dagen en een flexibel budget waar je nog eens 20 dagen mee kunt kopen) ​
 • Een Health & Wellbeing budget ter waarde van €300,- per kalenderjaar.
 • Reiskostenvergoeding, inclusief volledige vergoeding van reizen met het openbaar Vervoer. ​
 • Pensioenregeling en korting op een aanvullende ziektekostenverzekering. ​
 • Health center op locatie met een sportschool, fysiotherapie en ergotherapie. ​
 • Vanderlande Academy en trainingsfaciliteiten om je vaardigheden te verbeteren.​
 • Mogelijkheid tot deelname aan verschillende Vanderlande communities en netwerken.​
 • En een bedrijfsrestaurant en koffiebar met barista. ​

Jouw sollicitatie

Heb je interesse in de de functie Groepsleider Productie & Assembly ? Solliciteer dan nu!

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Charlotte Rooseboom, Recruiter, telefoonnummer 0413-49 43 22 of bekijk de film.

Diversity & Inclusion

Vanderlande is een werkgever die gelijke kansen biedt en beschouwt kandidaten voor alle functies zonder rekening te houden met ras, religie, huidskleur, nationale afkomst, geslacht, seksuele geaardheid, leeftijd, burgerlijke staat of handicapstatus.

Plus Management emplois

Team Leader Supplier Quality Measurement and Inspection

Veghel, Netherlands

Voor de afdeling Supplier Quality Assurance zijn wij op zoek naar een Teamleider voor het Meet- en Inspectieteam die bereid...

Afficher

Teamleader Facility Maintenance

Veghel, Netherlands

Elke week is anders wat zorgt voor een dynamische werkomgeving. Het ene moment zit je met een externe partij omtrent...

Afficher

People Analytics Lead

Veghel, Netherlands

Are you an HR leader who wants to set and drive the People Analytics agenda for Vanderlande? Are you strong...

Afficher

Director of Solution Management Service

Veghel, Netherlands

Are you ready to lead the charge in revolutionizing service solutions in the dynamic world of warehouse, parcel, and airport...

Afficher