Internship: Campus Recruitment Events

Job area Corporate Functions
Location Veghel, Netherlands

Internship: Campus Recruitment Events

Opdracht type
: (Meewerk)stage
Startdatum: Februari 2021
Duur: 6 of 12 maanden
Standplaats: Veghel
Niveau: HBO 
Richting Bedrijfskunde, Marketing, HR, Communicatie of gerelateerde opleidingen.
Taal: Nederlands

Over Vanderlande
Vanderlande is al 70 jaar wereld marktleider in efficiënte logistieke procesautomatisering op luchthavens, warehouses en voor pakketdiensten. Op www.vanderlande.com vind je al onze informatie terug.

Jouw rol
Jij gaat het Campus Recruitment team ondersteunen bij het selecteren en organiseren van de juiste evenementen om er zo voor te zorgen dat studenten en afgestudeerden ons weten te vinden voor een stage of werkplek. Bij interne evenementen kun je denken aan excursies of inhousedagen op onze locatie in Veghel. Externe evenementen zijn veelal carrièrebeurzen, workshops en lezingen. Dit ga je doen:

 • Beantwoorden van aanvragen voor interne en externe evenementen.
 • Planning van evenementen (bijvoorbeeld: aanwezigheid van Vanderlande collega’s, materiaal en transport).
 • Bezoeken van interne en externe evenementen.
 • Financiële administratieve verwerking.

Naast het meewerken zul jij tijd krijgen om aan jouw opdracht te werken. De inhoud van de opdracht bepalen wij samen aan de hand van interessante en actuele onderwerpen binnen Vanderlande.

De afdeling
Je komt ons vergezellen op de recruitment afdeling waar 12 collega’s druk bezig zijn om de groei van Vanderlande bij te benen door het werven van nieuwe collega’s voor Vanderlande Nederland. Op de afdeling is het Campus Recruitment team met 3 personen (Jasper, Melissa en Sophie) vertegenwoordigd. Zij dragen zorg voor het aantrekken van getalenteerde studenten of recent afgestudeerden om Vanderlande te versterken. Om hiervoor te zorgen is het belangrijk dat deze doelgroep ons kent. Dit doen we door het organiseren van zowel interne als externe evenementen en sponsoren van verschillende initiatieven.

 

Jouw profiel

 • Je bent proactief in het signaleren van werkzaamheden.
 • Je spreekt goed Engels.
 • Je kunt zelfstandig werken.
 • je bent een 3e jaars HBO student

 

Wat bieden wij?

 • Stagevergoeding á 400 euro per maand ex reiskosten.
 • Prettige internationale werkomgeving waar stagiaires de kans krijgen om door te groeien als werkstudent en uiteindelijk vaste werknemer.
 • Flitsend kantoor op 1 minuut lopen van een bushalte, waar jij elke dag gratis gebruik kan maken van sportfaciliteiten.
 • Een laptop om je werkzaamheden uit te voeren.

 

Contact?
Wil jij stagelopen bij een grote, groeiende organisatie die jaren achtereenvolgend is uitgeroepen tot Beste Werkgever? Reageer dan nu door het sollicitatieformulier in te vullen en je CV en motivatiebrief te uploaden. 
Voor meer informatie kun je contact op nemen via e-mail: Internship@vanderlande.com of telefonisch met Jasper Pijnenburg (Campus Recruiter): +31 413 49 44 08.

 

Contact us
Please reach out to us if you have any questions. Contact
Connect with us
Follow us on social media.