Internship: Campus Recruitment Stagecoördinator

Job area Corporate Functions
Location Veghel, Netherlands

Internship: Campus Recruitment Stagecoördinator 

Stage of afstuderen:
 Stage
Startdatum: Februari 2021
Duur: 6 of 12 maanden
Standplaats: Veghel
Niveau: HBO 
Richting: HRM, Bedrijfskunde MER, andere gerelateerde opleidingen
Taal: Nederlands

Over Vanderlande
Vanderlande is al 70 jaar wereld marktleider in efficiënte logistieke procesautomatisering op luchthavens, warehouses en voor pakketdiensten. Op www.vanderlande.com vindt je al onze informatie terug.

 

De afdeling
Je komt ons vergezellen op de recruitment afdeling waar 12 collega’s druk bezig zijn om de groei van Vanderlande bij te benen door het werven van nieuwe collega’s voor Vanderlande Nederland. Op de afdeling is het Campus Recruitment team met 3 personen (Sophie, Melissa en Jasper) vertegenwoordigd. Zij dragen zorg voor het aantrekken van getalenteerde studenten of recent afgestudeerden om Vanderlande te versterken. Natuurlijk willen wij zoals ieder bedrijf alleen de allerbesten, en dat is precies waar we jou voor nodig hebben.

 

Jouw rol
Jij gaat het Campus Recruitment team ondersteunen bij het vinden en selecteren van de beste kandidaten voor de stage, afstudeer en werk opdrachten binnen de organisatie. Dit vraagt van jou een precieze blik op profielen van kandidaten en een goede afstemming met de opdrachtgevers uit de organisatie. De opdrachtgevers uit de organisatie hebben nogal eens vragen over bijvoorbeeld het begeleiden van studenten of het formuleren van opdrachten. Jij gaat de begeleiders hierbij helpen. Naast het meewerken zul jij tijd krijgen om aan jouw opdracht te werken. De inhoud van de opdracht bepalen wij samen aan de hand van interessante en actuele onderwerpen binnen Vanderlande.

 

Jouw profiel

  • Je volgt een 3e jaars HBO studie.
  • Je bent proactief en interesseert je voor het vakgebied HR.
  • Je bent niet bang om mensen aan te spreken of hulp aan te bieden.
  • Je kunt zelfstandig werken en goed functioneren in teamverband.

 

Wat bieden wij?

  • Stagevergoeding á 400 euro per maand ex reiskosten.
  • Prettige internationale werkomgeving waar stagiaires de kans krijgen om door te groeien door als werkstudent en uiteindelijk vaste werknemer.
  • Flitsend kantoor op 1 minuut lopen van een bushalte, waar jij elke dag gebruik kan maken van sportfaciliteiten.

 

Contact?
Heb jij affiniteit met HR, kun je snel schakelen en beschik je over een “hands on” mentaliteit? Wil jij stagelopen bij een grote, groeiende organisatie die jaren achtereenvolgend is uitgeroepen tot Beste Werkgever? Reageer dan nu door het sollicitatieformulier in te vullen en je CV en motivatiebrief te uploaden. 
Voor meer informatie kun je contact op nemen via e-mail: Internship@vanderlande.com of telefonisch met Jasper Pijnenburg (Campus Recruiter): +31 413 49 44 08.

 

Contact us
Please reach out to us if you have any questions. Contact
Connect with us
Follow us on social media.