Production Coordinator

Job area Supply Chain
Location Veghel, Netherlands
Contract type Full time

Beschik jij over een uitstekend communicatief vermogen en voel jij je als een vis in het water in een pragmatische en dynamische werkomgeving? Zorg jij er samen met de Production Planners voor dat zowel planning als proces optimaal verloopt? Dan zijn wij opzoek naar jou!

Jouw uitdaging

De Production Coordinator stelt zelfstanding een dag- en weekplanning op. Dit doe je op basis van het ERP systeem en je houdt hierbij rekening met de actuele situatie. Je bewaakt zelfstandig de voortgang en bij stagnatie onderneem je actie, zorg je voor een oplossing en stel je verbeteringen voor. Je waarborgt een optimale afstemming tussen productieniveaus en materialen. Daarnaast draag je zorg voor het administratief verwerken van planningsgegevens.

Je onderhoudt een duidelijke open communicatie met alle betrokken afdelingen binnen de organisatie. In het planningsoverleg meld je tijdig knelpunten en garandeer je continuïteit. Je spreekt met collega’s de meest correcte en haalbare levertermijnen af en je doet voorstellen voor het onderhouden en optimaliseren van de planning.

Ook neem je actief deel aan verbetertrajecten op basis van Lean Manufacturing, o.a. op het gebied van iteminrichting en efficiënt voorraadbeheer. Jij evalueert regelmatig het proces, analyseert structurele knelpunten en komt met verbetervoorstellen. In deze spilfunctie heb je contacten door de hele supply chain organisatie in zowel binnen als buitenland.

Jouw afdeling

De afdeling Production Planning maakt onderdeel uit van onze manufacturing organisatie die als doel heeft een optimaal verloop van de productie in Veghel door de juiste inzet van werknemers, machines en middelen. . Er werken 10 personen op de afdeling Production Planning. In deze rol rapporteer je aan de Groupleader Production Planning en geef je functioneel leiding aan 3 Production Planners binnen Manufacturing.

Jouw profiel:

  • HBO-diploma in de richting van technische bedrijfskunde;
  • Aansturende capaciteiten en ervaring met productieplanning, item inrichting en voorraadbeheer;
  • Affiniteit met techniek, je bent in staat in korte tijd de benodigde product –en materiaalkennis op te bouwen;
  • Goede beheersing van de Engelse en Nederlandse taal in woord en geschrift
  • Kennis van ERP systemen. Ervaring met JD Edwards is een pre;
  • Communicatief sterk, accuraat, goed analytisch inzicht en in staat om binnen een complexe omgeving het overzicht te bewaren en de juiste prioriteiten te stellen;
  • Flexibele teamspeler die kan samenwerken met een diversiteit aan mensen en culturen;
  • Je pakt proactief en zelfstandig problemen en uitdagingen op bent oplossingsgericht.

Ons aanbod

Ben jij het coördinerende talent dat past binnen onze manufacturing afdeling en ben jij toe aan je volgende carrièrestap, dan bieden wij volop mogelijkheden om je loopbaan verder vorm te geven. Naast goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden bieden wij je bij Vanderlande Industries de kans om onderdeel uit te maken van een groeiende wereldspeler. Daarnaast ben je bij Vanderlande werkzaam bij een organisatie die 7 jaar op rij is verkozen tot “Topwerkgever”. Tevens bezitten wij al 7 jaar de titel ‘Beste Werkgever’.

Naast jouw vaste inkomen ontvang je de volgende secundaire arbeidsvoorwaarden:

•             27 vakantiedagen & 13 ADV dagen

•             Flexibele werktijden

•             Opleidingsmogelijkheden

•             Reiskostenvergoeding

•             Collectieve pensioenregeling en verzekeringen voor o.a. ziektekosten en WGA

Contact

Herken jij jezelf in dit uitdagende profiel? Solliciteer dan nu door het sollicitatieformulier in te vullen en je CV en motivatiebrief te uploaden. Voor meer informatie betreffende deze positie neem je contact op met Michelle van der Schoot

Contact us
Please reach out to us if you have any questions. Contact
Connect with us
Follow us on social media.