BBL-Leerling gezocht

BBL-Leerling gezocht

Apply for this job
Job area
Location
Veghel, Netherlands.
Contract type
Part time
Apply for this job

Ben jij klaar om te leren en te werken bij een wereldmarktleider in logistieke procesautomatisering?

Wat ga je doen?

Bij Vanderlande bieden we jou de unieke kans om als BBL-leerling het beste van twee werelden te combineren: werken en leren. Tijdens deze leerwerkplek ga je aan de slag bij ons innovatieve bedrijf en volg je tegelijkertijd een mbo-opleiding in een relevant vakgebied. Bij ons krijg je de kans om waardevolle praktijkervaring op te doen en je vaardigheden te ontwikkelen binnen een professionele omgeving.

Wat bieden wij?

  • Praktijkervaring: Werk vier dagen per week mee aan uitdagende projecten in een dynamische omgeving.
  • Onderwijs: Volg één dag per week theorielessen bij een erkende MBO-instelling, waarbij je wordt ondersteund door ervaren professionals.
  • Begeleiding: Krijg persoonlijke begeleiding en coaching van onze ervaren medewerkers en leermeesters.
  • Ontwikkelingsmogelijkheden: Maak deel uit van een toonaangevend bedrijf met veel kansen voor persoonlijke en professionele groei.
  • Vergoeding: Ontvang een salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals reiskostenvergoeding en toegang tot onze bedrijfskantine en fitnessfaciliteiten.

Wie zoeken wij?

  • Gemotiveerde kandidaten: Je hebt een proactieve houding en bent bereid om te leren en te groeien.
  • Leergierig: Je hebt interesse in techniek, logistiek of een ander relevant vakgebied.
  • Teamspeler: Je kunt goed samenwerken en bent communicatief vaardig.
  • Flexibel: Je bent in staat om een balans te vinden tussen werken en leren.

Over Vanderlande

Vanderlande is de wereldmarktleider in logistieke procesautomatisering op luchthavens en in de pakketmarkt. We zijn ook een toonaangevende leverancier van procesautomatiseringsoplossingen voor magazijnen. Onze systemen, intelligente software en levenscyclusdiensten dragen bij aan de efficiëntie en betrouwbaarheid van logistieke processen wereldwijd.

Waarom kiezen voor Vanderlande?

Bij Vanderlande kun je je carrière starten en verder ontwikkelen binnen een innovatieve en internationale werkomgeving. Je krijgt de kans om te werken aan toonaangevende projecten en deel uit te maken van een team van toegewijde professionals. Wij geloven in de kracht van onze mensen en investeren in jouw groei en succes.

Interesse?

Ben jij klaar om je carrière een vliegende start te geven bij Vanderlande? Solliciteer dan nu voor de positie van BBL-leerling en ontdek de mogelijkheden die wij jou te bieden hebben.

Solliciteren:

Upload je CV en motivatiebrief of neem voor meer informatie contact op met Charlotte Rooseboom, recruiter, via 0413-494322.

Diversiteit & Inclusie

Vanderlande streeft naar een inclusieve werkomgeving en gelooft in de kracht van diversiteit. Gekwalificeerde kandidaten worden in overweging genomen ongeacht ras, religie, kleur, nationale afkomst, geslacht, seksuele geaardheid, leeftijd, burgerlijke staat of handicapstatus.

More Youthscale (JFG) jobs

BBL Opleiding Lasser

Veghel, Netherlands

Ben jij op zoek naar een uitdagende BBL-leerwerktraject voor lasser en wil jij graag een belangrijke bijdrage leveren aan een...

View this job