Werken bij Schiphol

Wil jij sleutelen aan het grootste vliegveld van Nederland?

Amsterdam Airport Schiphol is al lange tijd het hart van de Europese luchtvaartindustrie en daarmee een van de belangrijkste luchthavens. Het vliegveld blijft maar groeien en daarom hebben we jouw hulp nodig! Vanderlande levert al jarenlang betrouwbare systemen wat zorgt voor verbeterde bagagecontrole en een verhoogde flexibiliteit. Deze systemen vragen om een goede installatie en onderhoud waardoor koffers op tijd in het juiste vliegtuig gaan of bij de juiste passagier belanden. En daar kan jij bij helpen!

Bekijk onze vacatures

 

Sleutel aan jouw carrière bij ons on-site serviceteam op Schiphol

Op Schiphol is Vanderlande verantwoordelijk voor de gehele logistieke afhandeling van bagage. Zo wordt jouw speelveld een aantal automatisch hoogbouwmagazijnen voor ondergrondse opslag van 3.000 stuks bagage en een circuit van 5 km met 650 door lineaire motoren aangedreven shuttlekarren. Als monteur ga je hier aan de slag met nieuwe technieken en automatiseringsprocessen. Om de betrouwbaarheid van ons systeem te garanderen werken we met een groep van ongeveer 60 service-/onderhoudsmonteurs in een 5 ploegendienst. Teamwork en gezelligheid staan hierbij voorop! Je gaat als team aan het eind van je dienst ook sámen naar huis.

Wil je leren en werken tegelijk?

Vanderlande biedt je de kans om leren en werken te combineren. Je kan namelijk ook aan de slag als Leerling Monteur (BBL). Zo kun jij je eerste stappen in de techniek zetten en direct geld verdienen. Steek die handen maar uit de mouwen en ga aan de slag met onderhoud en storingswerkzaamheden op een van de belangrijkste luchthavens van Europa!

Ben je al een stapje verder in de techniek? Ook dan kun je blijven sleutelen aan je carrière. Vanderlande biedt je voldoende trainings- en opleidingsmogelijkheden. Arjun is nu bijna een jaar in dienst als Service Engineer: “Doordat er vertrouwen is dat ik mijn werk goed doe, kan ik tussendoor ook tijd besteden aan mijn opleiding. Dankzij een trainingsmatrix leerde ik bijvoorbeeld hoe het systeem werkt, maar ook hoe verschillende systemen met elkaar communiceren. De theorie kan ik vervolgens direct bekijken omdat ik on-site rondloop. Ik trek wel eens een kast open om te kijken wat voor componenten er in zitten. Zo krijg ik direct een goed beeld van de situatie en combineer ik het leren en werken tegelijk!”
Je raakt dus niet uitgeleerd. Zet daarom nu die stap en start je reis bij Vanderlande als Monteur, Teamleider of Onderhoudsmonteur.

Aan de slag in een unieke werkomgeving

Jeffrey, al meer dan 3 jaar werkzaam als Service Technician bij Vanderlande op Schiphol, vindt vooral de diversiteit een mooi aspect in zijn werk. En dat in meerdere opzichten: een diversiteit aan werkzaamheden, systemen, maar ook een diversiteit aan collega’s, persoonlijkheden en nationaliteiten. Onderling heeft het team veel contact en is er altijd tijd om samen plezier te maken. “We stimuleren elkaar ook om onszelf te blijven ontwikkelen. Wil je iets leren? Geef het aan, doe kennis op en blijf met ons sparren!”.

Een bijzondere werkomgeving zorgt ook voor bijzonder werk. Arjun vertelt: “Het was voor mij een jongensdroom die uit kwam toen ik aan de slag mocht op het vliegveld. Dicht bij vliegtuigen in de buurt, dat geeft mij iedere dag weer een kick. Ik zet me dan ook met veel plezier in om storingen op te lossen en te zorgen voor een goede bagageafhandeling.” Jeffrey vult aan: “Een passagier weet niet wat wij allemaal doen. Ze hebben geen idee wat er bij ons werk komt kijken. We werken op de achtergrond, maar leveren een grote bijdrage aan de bagageafhandeling op Schiphol. Dat ik juist een bijdrage lever aan het feit dat mensen onbezorgd hun koffer kunnen achterlaten, dat maakt het werk voor mij bijzonder.”

Vacatures Schiphol

Storing- en Onderhoudsmonteur

Schiphol, Netherlands

Ben jij klaar voor een uitdagende rol waarin technische vaardigheden en passie samenkomen? Word lid van ons team en laat…

View this job

Service Technician

Schiphol, Netherlands

Ben jij klaar voor een uitdagende rol waarin technische vaardigheden en passie samenkomen? Word lid van ons team en laat…

View this job

Leerling Monteur – BBL

Schiphol, Netherlands

Ben jij net of bijna klaar met je VMBO? En wil jij graag in de techniek verder? Sleutel jij al…

View this job